Nu grävs det för fiber!

Du som kör på vägarna i Näskeområdet har säkert sett hur arbetet kommit igång. Det krävs en hel del sprängning av berg och sten vilket tar sin tid. Vi håller tummarna för att det ska gå fortsatt friktionsfritt och att vintern med snö och kyla dröjer. Snart kommer vi kunna nyttja fördelarna med riktig fiber.

1 thought on “Nu grävs det för fiber!

  • känns riktigt bra att det praktiska arbetet pågår.
    betr tidschemat så är vi helt beroende av Eon eftersom vi samförlägger med dem.

    Robust Fiber är ett uttryck som det pratas om alltmera idag.
    Tyvärr har många nät byggts där enbart priset varit rådande och både strukturen och kvaliteten på grävning & förläggning troligen kommer att vara ett framtida bekymmer (och kostnader), tex större avbrottsrisk och begränsade utbyggnadsmöjligheter.
    känner att vi kan vara glada att vi valt rätt leverantör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *